• 04

  Praktiserende læger

  Almen praktiserende læger MyClinic er en komplet, integreret løsning til den moderne klinik i den primære sundhedssektor. MyClinic tilbyder alt fra tidsbestilling og patientjournal til avanceret økonomistyring i ét og samme system.
 • 03

  Speciallæger

  Speciallæger MyClinic er en komplet, integreret løsning for den moderne klinik i den primære sundhedssektor. MyClinic tilbyder alt fra tidsbestilling og patientjournal til avanceret økonomistyring i ét og samme system.
 • Andre

  Andre

  MyClinic er en komplet, integreret borger-/patient journalløsning, der ved hjælp af et avanceret skabelonsystem gør det muligt at sagsbehandle, dokumentere og journalisere såvel strukturerede som ustrukturerede informationer.

 • Privathospitaler

  Privathospitaler

  MyClinic er en kombineret EPJ og ERP løsning, og derfor kan alle privathospitalernes behov håndteres i én samlet løsning fra modtagelse af patienthenvisninger til fakturering og økonomistyring.

 • Sygehuse og hospitaler

  Sygehuse og hospitaler

  MyClinic er en kombineret 3. generation EPJ og ERP løsning (til virksomhedsstyring), en kombination der hidtil kun er set i MyClinic og SAP. Denne kombination sikrer sygehuse en unik opsamling af klinisk og økonomisk sammenhængende data.

Velkommen til MyClinic

MyClinic er markedets mest innovative, effektive og avancerede løsning til sundheds-sektoren, ét integreret system der indeholder alt fra elektronisk patientjournal i ordets bredeste forstand, til patientportal, elektronisk kommunikation og en række administrative rutiner.

 

MyClinic anvendes idag i en række klinikker, privathospitaler og kommuner landet over; den centrale database inderholder aktuelt journaloplysninger mv. om ca. 800.000 danskere.

 •  

  MyClinic gennembrud i Finland.

   

  MyClinics samarbejdspartner i Finland, firmaet Nexamed, har netop indgået kontrakt om levering af MyClinic til 80 kommuner i Finland. Mere end 25.000 medarbejdere i disse finske kommuner skal ikke kun bruge MyClinic i forbindelse med sundhedydelser, men også i hele socialområdet - sammenhængende tværsektorielt samarbejde.  

   

  Læs mere…